Employer Branding campagne

Employer Branding campagne voor InsingerGilissen

InsingerGilissen is een private bank die zich richt op vermogende particulieren, families, stichtingen en verenigingen. Naast (duurzaam) vermogensbeheer en beleggingsadvies bieden zij een breed palet aan privatebankingdiensten, waaronder financiële planning, estateplanning en kredietverlening. Het aanbod voor institutionele partijen bestaat uit assetmanagement, assetconsulting en investeringsproducten. Voor zelfstandig vermogensbeheerders treden zij op als depotbank, onder de naam InsingerGilissen Services.

Bij InsingerGilissen maak je deel uit van een groep gepassioneerde en ondernemende professionals. Vanuit HR kwam er vraag voor topkanidaten. Met een goede employer brand zet jij jouw organisatie neer als aantrekkelijke werkgever. Tijd voor content die werkt!

Video afspelen over FREQUIN-GASSAN-PRE-OWNED
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

De opdracht

InsingerGillissen vroeg FREQUIN om een campagne op te zetten om nieuwe medewerkers te werven voor het Quality Assurance team bij InsingerGillissen. Deze zogenaamde CDD/KUC Analisten zullen onder andere onderzoeken uitvoeren voor de onboarding of review van klanten. Doelgroep was Nederlandstalige kandidaten.

Een nieuwe employer branding campagne

Om de kandidaten te interesseren zijn er 4 korte video’s gemaakt met medewerkers waarin ze ingaan waarom zij voor InsingerGillissen hebben gekozen, dat ze nieuwe collega’s zoeken en ze uitnodigen om te te solliciteren. Van deze vier video’s maakten we ook beknopte snippets van 15 seconden die werden gebruikt op social en met name LinkedIn. Tevens maakten we een 40 seconden banner-roll voor op de website. 

Na het succes van de eerste employer branding campagne produceerden we op een later moment weer een aantal video’s met snippets van 4 andere collega’s met het toptalent binnen InsingerGillissen die vertelt wat er aantrekkelijk is aan het werken bij dit mooie bedrijf. Met in de hoofdrol: Mikayla, Paul, Tamara, Frank, Ronald, Dennis, Natascha en Huib.