NATUURLIJK DE LEKKERSTE!

SOCIAL.

Servero heeft FREQUIN gevraagd om mee te helpen met een nieuwe social campagne gericht op het zomerseizoen om te laten zien dat deze producten ook tijdens en op de barbecue een goede optie zijn. Lekkere korte social video’s om mensen te inspireren leuke gerechten te maken met bijvoorbeeld appelmoes! Instagram, Facebook en Pinterest. Allemaal geproduceerd in eigen FREQUIN keuken!

HOW TO.

De nieuwe social campagne is smaakmakend en inspireert! Nieuwe barbecuegerechten en side-dishes. Vergeet de standaard hamburger en ontdek barbecueën zonder vlees.

Winning content

ZICHTBAARHEID

Met een totaal bereik van 654.636 personen en meer dan 3 miljoen weergaven richten we ons op zowel de heavy users als de light users. De positieve resultaten van een lage CPM en een hoge stijging in de aantal weergaven laten zien dat de recept video’s goed aanslaan bij de doelgroep. Dat smaakt naar meer! 

WAT SErVERO
OVER ONS ZEGT.

In 2020 hebben we voor Servero een online inspiratie campagne gemaakt voor Instagram, Facebook en Pinterest. De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Materialen zijn snel en compleet opgeleverd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!

Livia Heesters | Servero

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.