Stop de achteruitgang

Stop de achteruitgang

‘Stop de achteruitgang’ is de nieuwe campagne van het Prinses Beatrix Spierfonds. Om meer aandacht en bekendheid voor achteruitgang door spierziekten te krijgen, heeft FREQUIN samen met het Prinses Beatrix Spierfonds een TV commercial gemaakt. Een wervende TVC die activeert met urgentie en authentiek aanvoelt. Dichtbij het hoofddoel van het Prinses Beatrix Spierfonds: met wetenschappelijk onderzoek spierziektes de wereld uit helpen. 

FREQUIN-SPIERFONDS-DEAN

Het vinden vAN
DE JUISTE TOON

De achteruitgang bij spierziekten moet worden gestopt. Een uitdaging om in korte tijd dit verhaal zo indringend en goed mogelijk te vertellen. De juiste toon raken zodat de intentie tot doneren bij de kijkers geprikkeld wordt. Het neergelegde concept is door een regisseur verder uitgewerkt tot interpretatie. Op basis van de interpretatie is het productie proces gestart. Het is belangrijk om de juiste locatie, cast, props en styling te zoeken bij het maken van zo’n indringende commercial. 

Een indrukwekkende campagne

We hebben een indrukwekkende campagne neergezet die bestaat uit een televisiecommercial, een radiospot en print (abri’s)! Maar we hebben nog meer. Naast deze campagne hebben we ook video’s gemaakt van patiënten. Door de nieuwe corona maatregelen was het niet meer mogelijk om bij mensen thuis te filmen. Daarom heeft het Prinses Beatrix Spierfonds aan patiënten gevraagd om zelf te gaan filmen en hun verhaal te vertellen. Van deze beelden hebben wij korte social video’s gemaakt zodat de wereld een kijkje kan nemen in hun leven met een spierziekte. 
Bekijk de campagne en de beelden hier! 

Video afspelen

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.