VIND JE DROOMBAAN BIJ LEONARDO HOTELS!

Leonardo Hotels

Ieder bedrijf merkt dat het lastig is om personeel te werven, zo ook Leonardo Hotels. Om deze reden kwam Leonardo Hotels bij ons om mee te werken aan een wervingscampagne op social media met als doel om op kort termijn meer reacties op vacatures te genereren. Daarnaast draagt de campagne ook bij aan het langetermijndoel: meer naamsbekendheid in het algemeen.

Leonardo Hotels is een jong, fris en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan en meebeweegt met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat ze soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren als de gast ook niet standaard is? Vandaar dat Leonardo Hotels altijd op zoek is naar ambitieuze, ondernemende mensen die vol enthousiasme meedenken over nieuwe ideeën en standaarden kunnen doorbreken.

Video afspelen

Totale wervingscampagne

We richten ons op een aantal doelgroepen waarvoor we verschillende portret video’s maken. Werkstudenten, net afgestudeerden en young potentials. Daarnaast geven we de verschillende doelgroepen en daarmee ook de verschillende mensen die bij Leonardo Hotels werken extra aandacht met de campagnevideo. Een ‘feel good’ gevoel staat hierbij centraal. Met de campagnevideo wilden we de nadruk leggen op de diversiteit van het personeel van Leonardo Hotels, de vriendschappen die op de werkvloer ontstaan en de doorgroeimogelijkheden zonder dat je daar lange studies voor hebt hoeven volgen. 

FREQUIN Employer branding campagne

Full funnel productie

De video’s worden volgens het See, Think, Do en Care model van Google geproduceerd waarbij we voor de eerste twee fases video’s maken. In de eerste fase worden nog onbekende mensen benadert die mogelijk nog geen interesse hebben met Leonardo Hotels. De campagne video bevat genoeg elementen om kennis te maken met het hotel, waarna je doorgaat naar de volgende fase in de funnel. In deze fase bereiken we de doelgroep iets specifieker en worden de daarvoor opgenomen portret video’s ingezet. 

Natuurlijk mag fotografie niet ontbreken. Zo maakten we naast de verschillende video’s ook foto’s voor social media advertenties, LinkedIn en de werken bij pagina op de website.