Natuurlijk val je af!

NATUURLIJK VAL JE AF!

NewFysic heeft FREQUIN gevraagd om een heel jaar brand awareness video’s te maken, met conversie video’s als hoogtepunt, speciaal voor de actieperiode. 

De campagne ‘Natuurlijk val je af’ begint met een brand movie waarin de doelgroep centraal staat. In deze optimistische brand video met een commercial vibe komen alle aspecten van NewFysic aan bod. De methode, de coaches, de klant, en de lekkere recepten. 

ALWAYS-ON
CONTENT

Een contentstrategie voor een heel jaar met verschillende soorten content in de funnel. Zo stimuleren we op emotioneel vlak met de juiste overtuigingen door middel van de brand video: ‘Een dag uit het leven van’. In de tweede fase worden de kookvideo’s uit de videocampagne ‘Koken met NewFysic’ getoond.’ Adverteren doen we met korte teasers met verschillende kooktips. Op de landingspagina kan je het hele recept vinden en spelen we in op de behoefte van de doelgroep zodat deze in de volgende fase sneller converteert. In laatste fase wordt de doelgroep direct doorgestuurd naar de landingspagina waar gemakkelijk en snel een aankoop wordt gedaan. Tijdens de actieperiode sturen we aan op de korting die de bezoeker krijgt. Er wordt ingegaan op de voordelen van NewFysic om uiteindelijk de doelgroep sneller over te laten gaan tot aankoop.

Winning content

Content die converteert.

Om tot een doeltreffend resultaat te komen via de online advertising video campagne werken we met een funnel van drie verschillende fases; awareness, consideration en conversie. Het afnemen van een pakket bij NewFysic is een langetermijninvestering, waardoor het aankoopproces langer duurt. Juist om die reden hebben we video’s gemaakt die per overwegingsfase meehelpt het aankoopproces te stimuleren en om de doelgroep uiteindelijk te laten converteren.

WAT NEWFYSIC
OVER ONS ZEGT.

NewFysic heeft zo’n goede samenwerking gehad met FREQUIN. Ze zijn professioneel, enthousiast, energiek en denken over alles mee. Naast dat ze goede video’s voor ons hebben gemaakt hebben ze ook heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken.

Mae Bendel | NewFysic

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.