FREQUIN WEER AAN DE SLAG VOOR NEWFYSIC!

Na een succesvolle samenwerking heeft NewFysic wederom gekozen om FREQUIN in te schakelen voor het opzetten van een langdurige campagne. Door middel van video en social campagnes wil FREQUIN de afslankmethode van NewFysic onder de de aandacht brengen. Brand awareness staat bij deze campagne centraal!

Vol inspiratie en ideeën gaat FREQUIN aan de slag met de nieuwe campagne van NewFysic. Het thema rondom deze campagne, dat ben jij! Met deze campagne laten we zien hoe een dag uit het leven van de doelgroep eruit ziet. “Door de klant centraal te stellen, zorgen wij voor herkenning en verbinding bij de doelgroep. Daarnaast spelen we in op de USP’s van NewFysic”, aldus Annette Aniba, Social Media Manager bij FREQUIN.

NewFysic is in 2002 opgericht door een klinisch chemicus. Ze hebben nu, bijna tien jaar later en 38 vestigingen verder, al meer dan 100.000 klanten geholpen om hun ideale gewicht te behalen. NewFysic is ervan overtuigd dat afslanken en op gewicht blijven met de juiste ondersteuning in de vorm van voedingssupplementen en begeleiding lukt. Met een aanbeveling van 99% van de klanten, kun je wel stellen dat de afslankmethode van NewFysic werkt!

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin