Meer dan alleen de trein

Iedereen kent de NS. Maar NS is meer dan alleen de trein! NS helpt je om in de alledaagse drukte alsnog je reis op een makkelijke manier van deur tot deur in te plannen via de diversiteit aan diensten in de NS- app. Om hier meer bekendheid aan te voegen werd de volgende campagne bedacht: NS X Qucee, Nesim, Vita & Joey.

FREQUIN ging aan de slag met het toffe campagne concept en verzorgde de content creatie. De opdracht was een video van 3 minuten te produceren die werd geplaatst op de Instagram kanalen van de influencers. Natuurlijk in een 9×16 formaat om te delen in de stories.

Bouwen aan de bekendheid van NS

De doelstelling van de campagne was ‘bouwen aan de bekendheid van NS als brede mobiliteitsaanbieder én aan het gebruik van de NS app om je reis van deur tot deur te plannen. De doelgroep die hierbij hoorde waren de jongeren en millennials. 

Om deze doelgroep bewust te maken van de eindeloze mogelijkheden van de NS app gaan twee duo’s Qucee & Nesim en Vita & Joey met elkaar de strijd aan in de NS race! Wie reist het snelst van punt A naar punt B met behulp van de NS app? Tijdens de strijd gebruiken de duo’s de NS app van hun fans en mensen die zij onderweg tegenkomen om de snelste route te vinden. Hierbij kunnen zij gebruik maken van de trein, bus, tram, ov-fiets, e-scooter, Greenwheels en veerpont. Wie wint de prijs? En wie moet de ietwat vervelende verliezers opdracht doen?

NS Challenge
frequin ns

De kracht van influencer marketing

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij social influencers de boodschap van jouw merk, product of dienst onder de aandacht brengen bij de doelgroep die jij wilt bereiken. Om uiteindelijk meer waarde te creëren voor jouw merk!

 

Het is belangrijk (zoals in iedere vorm van content creatie) om een authentieke klik met de doelgroep te maken. Content die waardevol is en authentiek voelt. De beste influencer marketing campagnes geven de influencers de ruimte om op maat gesneden content te creëren om zo de identiteit van jouw merk te versterken. Verhalen die passen op de belevingswereld en kernwaarden van de doelgroep. Want zij communiceren regelmatig met hun volgers en verdienen daardoor vertrouwen van hun doelgroep.