Sonnema-1

Services.

Wij geven dagelijkse content de liefde en aandacht die het verdient, zodat deze daadwerkelijk bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen. We kijken niet alleen naar de Hero content die een paar keer per jaar voorbij komt, maar juist ook naar de content die veel frequenter wordt gepubliceerd. Dagelijkse content. Dagelijkse content die bepaalt wie of wat je bent als merk. Onze services zorgen voor dagelijkse content waarmee je zichtbaar bent bij de juiste doelgroep. 

1.Content strategie

Without strategy, content is just stuff and the world has enough stuff.

Slecht geproduceerde content levert geen engagement op, laat staan dat het converteert. Daarom starten we altijd met een strategie, het fundament waarna we verder kunnen bouwen. En we bouwen niet verder voordat het fundament er ligt. De strategie is essentieel voor het behalen van succes!  

Frequin Funda // 04-02-2021 // David Stegenga Fotografie
FREQUIN_SERVERO_TIP_VIDEO'S_2021_4878 (1)

2. Content creatie

We make every piece of content count.

Onze liefde voor content is grenzeloos. Content bepaalt wie of wat je bent als merk en heeft de power om de groei van je business te versnellen. We hebben alles in huis om de content te ontwikkelen en te produceren, op locatie of in onze in-house content studio. Van formats- en scriptontwikkeling, video, motion graphic design tot fotografie en copywriting. Content dus, die ongeacht het budget, altijd het verschil maakt.

3. Content distributie

If your target audience isn’t listening, it’s not their fault. It’s yours.

Luister naar je doelgroep en zorg ervoor dat je zichtbaar bent. Goede content is de basis van het succes, maar het valt of staat altijd met de distributie. Goede content met slimme advertising, dagelijkse bijsturing en optimalisatie. Alles is data gedreven. We weten precies hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe we, op basis van data, content kunnen optimaliseren zodat we alles uit de campagnes halen. 

FREQUIN-SOCIAL-MEDIA-VIDEO-STRATEGIE-5

Gratis
Quickscan.

Een succesvollere campagne of juist met social advertising beginnen? Of advies over jouw huidige campagne? Vraag nu de GRATIS Quickscan aan! We nemen jouw social media kanalen onder de loep en komen met een advies waar je echt iets aan hebt!

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.