JE GAAT HET MAKEN IN DE BOUW

INFLUENCER MARKETING.

Kaj Gorgels, Tom Beugelsdijk en Qucee

De bouw is een branche die werkelijk onmisbaar is voor onze samenleving. Toch is er een tekort aan werknemers. Tijd voor Bouwend Nederland om daar verandering in te brengen. Aan ons de opdracht om video’s voor de campagne: ‘Je Gaat Het Maken’ te produceren. Een meerjarige wervingscampagne als onderdeel van het instroomprogramma. De campagne is erop gericht om zoveel mogelijk jongeren te laten kiezen voor een opleiding in de bouw en infra. Tijdens deze videoreeks laten verschillende influencers zoals Qucee, Tom Beugelsdijk en Kaj Gorgels de bekendste gebouwen zien in hun eigen stad. Een echte infrastructuur tour!

FREQUIN bouwend nederland

DOELTREFFEND.

Je gaat het maken in de bouw

Veel bedrijven maken gebruik van Influencer Marketing en dat is niet zo gek. Je bereikt snel een (jonge) doelgroep en wordt ervaren als betrouwbaar kanaal door de eindgebruiker. In samenwerking met Connecting agency Friends of the Brands die al meer dan 10 jaar op een originele manier top social influencers in contact brengt met merken.

Winning content

JE GAAT HET MAKEN!

Je gaat het maken in de bouw

In het kader van de instroomcampage ‘Je gaat het maken’ neemt influencer Qucee ons in deze video mee door Duin- en Rijnstreek. Een gebied middenin de Randstad met mooie plekken en gebouwen. Zo bezoekt hij de stad Leiden en zie je een sfeerbeeld van de gebouwen in de stad. 

Bekijk ook

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.