INFLUENCER MARKETING

Je gaat het maken in de bouw.

De bouw is een branche die werkelijk onmisbaar is voor onze samenleving. Toch is er een tekort aan werknemers. Tijd voor Bouwend Nederland om daar verandering in te brengen. Aan ons de opdracht om video’s voor de campagne: ‘Je Gaat Het Maken’ te produceren. Een meerjarige wervingscampagne als onderdeel van het instroomprogramma. De campagne is erop gericht om zoveel mogelijk jongeren te laten kiezen voor een opleiding in de bouw en infra. Tijdens deze videoreeks laten verschillende influencers zoals Qucee, Tom Beugelsdijk en Kaj Gorgels de bekendste gebouwen zien in hun eigen stad. Een echte infrastructuur tour!

Video afspelen

TOM BEUGELSDIJK

Video afspelen

Qucee

Video afspelen

KAJ GORGELS

doeltreffend.

Veel bedrijven maken gebruik van Influencer Marketing en dat is niet zo gek. Je bereikt snel een (jonge) doelgroep en wordt ervaren als betrouwbaar kanaal door de eindgebruiker. In samenwerking met Connecting agency Friends of the Brands die al meer dan 10 jaar op een originele manier top social influencers in contact brengt met merken.

Winning content

JE GAAT HET MAKEN!

In het kader van de instroomcampage ‘Je gaat het maken’ neemt influencer Qucee ons in deze video mee door Duin- en Rijnstreek. Een gebied middenin de Randstad met mooie plekken en gebouwen. Zo bezoekt hij de stad Leiden en zie je een sfeerbeeld van de gebouwen in de stad. 

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.