AUGMENTED REALITY VOOR DE ULTIEME BELEVING IN COVID TIJD

DE ULTIEME BELEVING IN COVID TIJDEN

Next level ervaringen met Augmented Reality!

Samsung heeft FREQUIN gevraagd om een Augemented Reality campagne te produceren zodat je ook in tijden van corona de nieuwste toestellen op een realistische manier kan ervaren. 

DE UITDAGING.

Een veilige en prettige winkelervaring tijdens Covid-19.

Het doel van deze Augmented Reality actie was om de winkelervaring van de KPN winkels naar een next level te tillen. Tijdens Covid-19 mochten niet alle verpakkingen in de winkels opengemaakt worden. Een beperking, zou je denken. Wij zagen het als een uitdaging en kans! 

DE OPDRACHT.

De nieuwe manier om toestellen te testen én ervaren.

We maakten een Augmented Reality ervaring voor 251 winkels van KPN, Vodafone en Samsung. 

Hoe het werkt? Pak een kaartje uit één van de 251 winkels, scan de QR code en ga naar de webbrowser. Je ziet een toesteloverzicht en kiest het toestel die je in AR wilt bekijken. Richt je camera op het kaartje en je ziet middels AR hoe je de nieuwste Galaxy smartphone in je handen hebt. Draai het kaartje zodat je het toestel van alle kanten kunt bekijken. 

Tevreden? Vanuit de AR omgeving kun je direct het product online kopen. Zonder ook maar iets aan te raken of schoon te maken! 

Wat samsung over ons zegt

Een fijn social media bureau met one-stop-shop mogelijkheden voor content en campagnes. Aanrader! 

Thomas Rodriques | Samsung Nederland

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook