ADVERTISING PARTNER VAN URBAN GYM GROUP

Advertising partner

Fitnessketen zoals TrainMore, High Studios en Clubsportive zijn onderdeel van de Urban Gym Group (UGG), een wereldwijd toonaangevende fitnessgemeenschap. Het bedrijfsmodel van UGG bestaat uit verschillende fitness-labels waarbij FREQUIN voor een drietal werkzaam is voor social advertising en performance: TrainMore, High Studios en Clubsportive. 

Video afspelen

Data x content = resultaat

Door data met content te combineren komen we tot het beste resultaat voor de doelgroep. De doelgroep van de fitnessscholen is continu in beweging, letterlijk en figuurlijk. Dit wordt nauwkeurig geanalyseerd waar de content op wordt aangepast. Zo zagen we na een jaar advertising campagnes voor High Studios het websiteverkeer via social media met 70% stijgen. 

 

Nu ook TrainMore aan boord
Na jarenlange campagnes gedraaid te hebben voor High Studios en Clubsportive, hebben we sinds eind 2021 ook TrainMore aan het rijtje mogen toevoegen.  Zo kunnen we de UGG gemakkelijk en transparant bedienen van social ads met één vast aanspreekpunt.

Wekelijks worden de campagnes besproken en wordt er snel geschakeld om nieuwe promoties aandacht te geven. 

 

De challenge

De vraag van de Urban Gym Group is om elke maand verschillende campagnes te ontwikkelen voor social media om nieuwe leden te bereiken. De challenge is daarmee om altijd op zoek te zijn naar kansen om nieuwe leden te winnen of om eerdere bezoekers (weer) lid te maken. 

De perfecte klantreis
De always-on campagne is op de customer journey gebaseerd met het Touch – Tell – Sell model. Dit model is een online marketing begrip dat verwijst naar de route die de potentiele klant bewandeld voordat ze overgaan op een conversie, in dit geval een inschrijving of aankoop van een lessen pakket. Tijdens zo’n campagne analyseren we de content en resultaten, om ervoor te zorgen dat elke maand nog beter presteert dan de vorige. 

Voor iedere fase zetten we verschillende content vormen in. Van video’s, tot carrousels of statische afbeeldingen, passend bij de fase waarin de potentiële klant zich op dat moment bevindt.