Kantoorprofiel pro

Online Advertising.

Makelaars willen meer mogelijkheden om zichzelf op funda te profileren. Die optie biedt funda met het verbeterde Kantoor Profiel Pro. Dit product bestaat uit een geoptimaliseerde plek voor makelaars om hun kantoor te presenteren. Funda wil makelaars helpen met ondernemen. Om het verbeterde product onder de aandacht te brengen en de voordelen te tonen is er de campagne “Scoor met uw kantoor, op funda.” Aan ons de taak om voor deze campagne videocontent voor de verschillende fases van de customer journey te produceren. In opdracht van funda produceerden we daarom de foto’s en een drietal video’s: een campagnevideo, een lanceringsvideo en een tutorial. En de doelgroep: makelaars!

Social
Strategie Funda

Makelaars willen meer mogelijkheden om zichzelf op funda te profileren. Die optie biedt het makelaarsplatform met het verbeterde Kantoor Profiel Pro. Dit product bestaat uit een geoptimaliseerde plek voor makelaars om hun kantoor te presenteren. Funda wil makelaars helpen met ondernemen op funda. Om het verbeterde product onder de aandacht te brengen en de voordelen te tonen is er de campagne “Scoor met uw kantoor, op funda.” Aan ons de taak om voor deze campagne videocontent voor de verschillende fases van de customer journey te produceren.

 

In opdracht van produceerden we daarom de foto’s en een drietal video’s: een campagnevideo, een lanceringsvideo en een tutorial. En de doelgroep: makelaars!

Winning content

Doeltreffend.

Met speciale landingspagina’s om het achterlaten van een conversie makkelijker te maken. De aankopen van High Studios schoten de lucht in en ook in het aantal volgers was (en is nog steeds) een stijgende lijn te zien!

Bereik

94k

Bezoekers

1566
(1.74%)
Directe
aankopen
80
(5.01%)

WAT HIGH STUDIOS
OVER ONS ZEGT.

High Studios heeft zo een fijne samenwerking met FREQUIN! Ze denken in alles mee wat we doen. FREQUIN heeft videos voor ons gemaakt en ze runnen onze online campagnes, met resultaat! Sinds we met FREQUIN werken schakelen we veel sneller tussen campagnes en zie je dat de campagnes ook beter de doelgroep bereiken. Ook is het contact heel goed, we hebben veel contact over alle campagnes en dat werkt heel fijn en snel!

Julia van Alem | High Studios

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.