SAMSUNG GALAXY S21 SERIE

Social video's.

Product video's voor converterende sales

De gloednieuwe Samsung Galaxy S21 serie vraagt om een nieuwe serie lancering video’s. Doeltreffende video’s voor Samsung, voor op de social media kanalen van KPN. Een echte KPN medewerker die gespecialiseerd is in de producten van Samsung.

social campagne.

Hoe product video's bijdragen aan meer sales

Wanneer iemand een productvideo bekijkt, is de kans veel groter dat diegene de online aankoop zal voltooien. Zo zegt 90% van de personen die een productvideo bekijkt, dat dit helpt bij het maken van een aankoopbeslissing. Samen met Samsung speelden we in op deze trend en produceerden we een videoreeks voor de nieuwste Samsung Galaxy S21 serie. 

Winning content

Doeltreffend.

Een hogere score van 60%

Makkelijk te consumeren videocontent met de focus op de social media kanalen. Met het doorlinken naar de webshop wordt het aanschaffen van een nieuw product je alleen nog maar makkelijker gemaakt. Met meer dan 110K bereikte personen en met 60% meer videoviewers dan de reguliere content slaagden we erin om voor Samsung een waardevolle video campagne neer te zetten. 

Bereik
110K
CLICKS
53.317
Impressies
4.939.606 (+60%)

Wat samsung over ons zegt

Een fijn social media bureau met one-stop-shop mogelijkheden voor content en campagnes. Aanrader! 

Thomas Rodriques | Samsung Nederland

Samen online succes behalen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook