etos employer verzorgingslijn

Van pro lachrimpel crème tot carrièretijger balsem

Een baan bij Etos heeft een bijzondere werking. Van goede verzorging tot fijne voorwaarden en een hecht team. Om toekomstige werknemers te werven lanceert Etos in samenwerking met NEEW Amsterdam een unieke Etos verzorgingslijn. Producten die de bijzondere werking van een baan bij Etos overbrengen. Van pro lachrimpel crème tot carrièretijger balsem. Van helemaal uit de verf tot baanparels. 

In een opvallende campagne prijzen medewerkers de producten en daarmee een baan bij Etos aan. Aan FREQUIN de vraag om hiervoor de fotografie en testimonials met medewerkers te produceren (in verschillende lengtes).

Eigen medewerkers prijzen de producten en daarmee een baan bij Etos aan

Echte mensen in de spotlight! Employer branding moet inspireren, relevant en geloofwaardig zijn. Wat beter dan eigen video en foto content met werknemers in de hoofdrol! In een serie losse video’s prijzen echte werknemers de producten van Etos aan. Het gaat in dit geval niet om echte producten, maar om producten die de bijzondere werking van een baan bij Etos overbrengen. Tijdens de fotoshoot vertellen de werknemers op enthousiaste wijze waarom het werken bij Etos voor hen een meerwaarde heeft. De verhalen zijn oprecht, en laten vooral zien waarom het goed voelt om bij Etos aan de slag te willen gaan. Door medewerkers te betrekken putten we uit oprecht werkplezier. De nadruk ligt op het vangen van authenticiteit en geloofwaardigheid. De medewerkers zorgen voor verbinding en herkenbaarheid bij de doelgroep.

Werken met echte mensen

Autenticiteit! We love it. Vertel jouw merkverhaal, laat zien wie je bent en onderscheid je daarmee van de concurrenten. En hoe doe je dat beter dan met echte verhalen van echte mensen! Laat jouw medewerkers, jouw werkgeversverhaal vertellen, zij zijn de beste ambassadeurs. Dat is ook precies wat we hebben gedaan bij deze campagne van Etos.

Naast verschillende video’s produceerde FREQUIN ook foto’s voor social media advertenties, LinkedIn en de werken bij pagina op de website en konden TikToks niet ontbreken.