MIX 'M MET SONNEMA!

MIX 'M MET SONNEMA!

Met trots en passie wordt Sonnema Berenburg gemaakt volgens dezelfde geheime receptuur sinds 1860 en is daarmee een lekker oer-Hollands bedrijf uit Friesland. Maar het is veel meer dan dat. Sonnema wilde meer naamsbekendheid onder een jongere doelgroep. Sonnema is als Fries bedrijf vooral bekend in het Noorden maar verdient heel Nederland te veroveren met hun Friese kruidenbitter. Je kunt er namelijk ook de meest populaire en verrassende cocktails mee maken. Wij maakten een vernieuwende video reeks om deze kant van Sonnema te laten zien!

FREQUIN Sonnema cocktail

Shake & share!

Om te beginnen zijn we goed gaan kijken naar Sonnema, de branding. Vlotte video’s die goed te gebruiken zijn voor social media. We maakten 13 how-to cocktail video’s waarbij we alle stappen laten zien. Van Gin Tonics tot Sangria, alles komt voorbij. Makkelijk voor het thuisfront en leuk om te delen met vrienden!

13 COCKTAIL VIDEO'S VOOR THUIS!

We hebben 13 how-to cocktail video’s gemaakt met fotografie waarbij de passie en trots van Sonnema terug te zien is. Sonnema over FREQUIN: ‘’Super vlot team met veel enthousiasme. De nieuwe video’s zijn echt van toevoeging!’’
Bekijk de video’s hier: 

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.