Werken bij ZLM Verzekeringen

Werken bij ZLM verzekeringen

ZLM Verzekeringen is de verzekeraar in het mooie Zeeland & Noord Brabant. Een goede service en persoonlijk contact staat voorop. Hun motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Samen met bijna 300 deskundige en betrokken collega’s werkt ZLM continu aan de tevredenheid van onze klanten. Maar dit geldt voor de medewerkers net zo! Niet voor niks is ZLM meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening. 

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Employer branding campagne

ZLM wil graag groeien en is altijd op zoek naar de juiste medewerkers die passen bij hun merk. Om dit te realiseren is FREQUIN betrokken bij het proces rondom campagne- en content creatie. Het doel van de campagne is het positioneren van ZLM als aantrekkelijke werkgever waar tevredenheid centraal staat. Werken bij ZLM betekent plezier hebben in je werk en investeren in je toekomst. Maar ook een prettige, informele werksfeer en een goede balans tussen werk en privé.

De opdracht

Tegenwoordig kun je niet meer zonder een goed werkgeversmerk. De arbeidsmarkt staat op zijn kop. Het aanbod wordt krapper en vrijwel ieder bedrijf heeft moeite met het vinden en houden van goed personeel. Belangrijk dat jij jouw employer brand goed op orde hebt. 

 

Vertel jouw merkverhaal, laat zien wie je bent en onderscheid je daarmee van de concurrenten. En hoe doe je dat beter dan met echte verhalen van echte mensen! Laat jouw medewerkers, jouw werkgeversverhaal vertellen, zij zijn de beste ambassadeurs. Dat is ook precies wat we hebben gedaan bij deze campagne van ZLM Verzekeringen. 

Samen werken aan tevredenheid Voor onze klanten én voor elkaar! U tevreden, wij tevreden is het centrale thema van ZLM en deze gebruiken we ook voor de campagne. Met deze campagne verbinden we de juiste medewerkers aan dit werkgeversmerk. Voor de Werken Bij pagina, socials en vacature pagina’s ontwikkelden we video content. Echte verhalen van echte ambassadeurs, namelijk de werknemers in de hoofdrol!