Elk bedrijf heeft zijn eigen eisen voor hun werknemers. Zorg ervoor dat je opvalt en dat de arbeidsmarkt weet waar je naar opzoek bent met behulp van employer branding!

Onze klanten

Employer branding laat zien wat voor werknemers je hebt en wat voor werknemers je wilt. Met employer branding creëer je een eigen identiteit dat jou onderscheid van je concurrenten. Het vertelt wat jouw bedrijf bijzonder maakt, welke kernwaarden voor jou als werkgever belangrijk zijn en welke bedrijfscultuur je hebt. Een sterke employer branding trekt het juiste talent aan en zorgt ervoor dat je huidige medewerkers langer bij je blijven werken.

✨ Wat maakt jouw bedrijf
bijzonder? ✨

Versterk jouw
employer brand

Door de juiste content op social media te plaatsen creëer je een duidelijk beeld wat je representeert al bedrijf. FREQUIN produceert fotografie en video content om het verhaal van jouw bedrijf op authentieke wijze te vertellen. Vertel jouw unieke verhaal en onderscheid jezelf van de concurrenten.

Laat jouw
medewerkers
spreken

Laat jouw medewerkers jouw werkgeversverhaal
vertellen,zij zijn de beste ambassadeurs!

Onze diensten

Employer branding content

Employer branding moet inspireren, relevant en geloofwaardig zijn. En wat werkt er beter dan eigen video en foto content met werknemers in de hoofdrol? Time to shine!

Employer branding campagne

Met een social media campagne bereik je een groot publiek en richt je vaak direct op de doelgroep. Met de geproduceerde content richten we campagnes in voor elke fase van de candidate journey.

Klanten reviews

Anouk
FUNDA

“Goede communicatie, flexibel en professioneel. Kortom een fijne partij om mee samen te werken!”

Robin

BLACK WOLF AGENCY

Erg fijn bedrijf om mee samen te werken! De werkwijze is professioneel en zeer adequaat.

Thomas

SAMSUNG

Fijn content bureau met een one stop shop mogelijkheden voor content en campagnes. Aanrader!

Cases

Nog niet overtuigd? Bekijk hier onze employer branding cases!

Employer
Branding

CVmaker


Employer Branding

Leonardo hotels

Employer
Branding

ZLM VERZEKERINGEN

Versterk nu jouw
employer brand

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met jouw employer brand? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.