Versterk jouw employer branding
met de juiste content!

De arbeidsmarkt staat op zijn kop, vrijwel ieder bedrijf heeft moeite met het vinden en behouden van goed personeel. Juist nu is het belangrijk dat je opvalt met jouw werkgeversmerk. Val op en draag uit waar jullie voor staan. Wij zorgen ervoor dat je in deze krappe arbeidsmarkt opvalt met de juiste content voor het juiste talent!

Wat is employer branding?

Employer branding is jouw werkgeversmerk, de branding voor je werknemers en vooral je toekomstige werknemers. Met employer branding gaat het om het creëren van een eigen identiteit die jouw merk onderscheidend maakt ten opzichte van je concurrenten. Het vertelt wat jouw bedrijf bijzonder maakt, welke kernwaarden voor jou als werkgever belangrijk zijn en welke bedrijfscultuur je hebt. Een sterke employer branding trekt het juiste talent aan en zorgt ervoor dat je huidige medewerkers langer bij je blijven werken.

Hoe versterk je jouw
employer brand?

Versterk jouw employer brand met content. FREQUIN produceert fotografie en video content om het verhaal van jouw bedrijf op authentieke wijze te vertellen. Vertel jouw merkverhaal, laat zien wie je bent en onderscheid je daarmee van de concurrenten. En hoe doe je dat beter dan met echte verhalen van echte mensen? Laat jouw medewerkers jouw werkgeversverhaal vertellen, zij zijn de beste ambassadeurs.   

Onze employer branding diensten.

Employer branding content

Employer branding moet inspireren, relevant en geloofwaardig zijn. Wat beter dan eigen video en foto content met werknemers in de hoofdrol! Wij helpen je graag verder met: 

Employer branding campagne

Met een social media campagne bereik je een groot publiek en richt je vaak direct op de doelgroep. Met de geproduceerde video’s en foto’s richten we campagnes in voor elke fase van de ‘candidate journey’. Wij helpen je graag verder met:

Onze Employer Branding diensten. 👉

Adidas-Frequin-1

Een bedrijfsvideo is dé manier om je bedrijf of organisatie te presenteren aan de buitenwereld. Het succes van jouw bedrijf wordt mede bepaald door een goede eerste indruk. Onderscheid je van de concurrentie en laat zien waar jij als bedrijf voor staat. Maak persoonlijke beelden voor een betere connectie met de doelgroep en breng hiermee de beleving van jouw bedrijf op de juiste manier in beeld.

Een kijkje achter de schermen, de mensen en de processen. Professionals die niet alleen vertellen over hun werk, maar het ook echt laten zien. Speel in op de wensen en behoeften van de doelgroep en breng vacatures tot leven. De portet video’s geven een authentiek beeld en nemer de kijker echt mee in de baan, expertise en dagelijkse werkzaamheden.

Om een aantrekkelijke employer brand op social media te bouwen, is social content nodig. Net een tikje anders dan de bedrijfsvideo en veel korter dan de portretvideo’s. Ons social media team weet precies hoe je hier op in moet spelen en hoe we content voor jullie social media kanalen kunnen creëren.

Naast video zal ook fotografie een belangrijke tool zijn voor jouw employer branding. De zakelijke portretten kunnen gebruikt worden voor de website, werken bij pagina, advertising campagnes, Linkedin en andere social media kanalen. 

Voor elke fase waarin een mogelijke kandidaat zich bevindt creëren we social ads waarbij we inspelen op het ‘candidate journey’ en waarbij we verschillende sollicitatie mogelijkheden testen voor een optimaal resultaat. Zo zorgen Lead Ads ervoor dat je direct vanuit een advertentie kan solliciteren via het achterlaten van je gegevens, zonder dat je daar een speciale landingspagina voor hoeft te bezoeken.

Een Werken bij pagina is een bedrijfspagina of landingspagina waarop de carrièremogelijkheden en de cultuur binnen de organisatie op een duidelijke manier worden weergegeven met content en informatie. Voorafgaand de opnamedag bekijken we samen jullie pagina en zorgen we ervoor dat jullie genoeg content ontvangen om de pagina te optimaliseren.

Bekijk onze cases.

Tegenwoordig moet je er niet alleen goed uitzien naar klanten. Zorgen dat je er goed uit ziet naar personeel is minstens zo belangrijk. Bekijk hier onze employer branding cases! 

Etos

Employer branding voor Etos

Leonardo Hotels

Employer branding voor Leonardo Hotels

ZLM Verzekeringen

Werken bij ZLM Verzekeringen

CV Maker

Employer branding voor CV Maker

funda

Employer branding voor Funda

Insinger Gilissen

Werken bij Insinger Gilissen

Nieuwsgierig geworden? Bekijk welke conversies je kunt behalen met employer branding video’s. 

ONZE EMPLOYER BRANDING PAKKETTEN

Video afspelen

EMPLOYER BRANDING

CONTENT PAKKET

1 bedrijfsvideo
5 portret video’s
50 bewerkte foto’s


Video afspelen

Employer branding

totaalpakket

1 bedrijfsvideo
5 portret video’s
50 bewerkte foto’s
Content voor werken bij pagina
Social media campagne

Ook opvallen met
employer branding content? ✨

Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Handige feitjes. 👇

1 %

62% van de sollicitanten doet research naar bedrijven waarvoor zij solliciteren via social media. 

1 %

70% van de kandidaten zegt dat ze vertrouwen wat werknemers zeggen over het bedrijf via social advertenties.

1 %

69% van de kandidaten solliciteert sneller wanneer een organisatie zijn merk actief managed.

Onze klanten aan het woord.

Veelgestelde vragen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van recruitmentvideo’s is het onze taak om jullie merkverhaal tot uiting te laten komen in een videoscript. Jullie vertellen het geheim achter het bedrijf, dan doen wij hetgeen waar we goed in zijn. Mochten jullie zelf al goede ideeën hebben en dit verder willen laten uitwerken, dan brainstormen we daar graag met jullie over. Samen komen we dan tot het beste resultaat.

We doorlopen een aantal stappen. We werken eerst een concept uit en komen met verschillende voorbeelden waarvan we denken dat deze bij jullie merk en bedrijf past. Daarna werken we een eerste concept uit met een passende prijs en heldere planning. Daarna volgt een script met een concrete verhaallijn en stijl. Deze informatie verwerken we in een draaiboek, ter voorbereiding voor de opnames. Hier staat precies in wat er wordt gefilmd, wanneer, en wie en wat daar voor nodig zijn. Daarna filmen we de scenes en maken een eerste opzet voor jou employer branding video. Er gaan verschillende versies over en weer, totdat er een versie ligt waar iedereen blij van wordt!

Video is perfect om op te vallen, het geeft een positief en onderscheidend beeld van jouw bedrijf. Authenticiteit is hierbij key. We werken daarom graag met echte mensen, we geloven dat oprechte verhalen het verschil maken waardoor je content krijgt die impact maakt. Creatief, waargebeurd en onderscheidend. Omdat het echt is raakt het ook echt de doelgroep en komen ze in beweging.

Dat hangt af van jouw wensen. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook altijd even bellen naar 020 716 3532 zodat we direct een goede prijsindicatie kunnen geven. Geheel vrijblijvend!

Voorbeelden van onze
employer branding video's:

BOUWMENSEN

DAAN

KPMG

Coca-Cola

CBo meilan

KLM

Make every employee count!

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met jouw employer brand? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Schermafbeelding 2021-03-12 om 10.16.21

DE JUISTE STRATEGIE

Achter elke employer brand zit een doordachte campagnestrategie. Mensen enthousiast maken met goede content, maar er ook voor zorgen dat ze dit zijn door de juiste wervingsstrategie toe te passen. Je hebt namelijk helemaal niks aan een scherpe boodschap wanneer een mogelijke kandidaat deze niet te zien krijgt. Social media is een essentieel onderdeel. Je bereikt niet alleen een groot publiek, je richt je vaak direct recht op de doelgroep. FREQUIN maakt gebruik van het See-Think-Do-Care model van Google waarbij we content maken voor elke fase waarin een mogelijke kandidaat zich bevindt en waarbij we inspelen op het ‘candidate journey’. We produceren aansprekende video’s, foto’s interviews en blogs die laten zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Die content plaatsen we op een ‘Werken bij’ pagina zodat sollicitanten snel informatie kunnen vinden over het bedrijf, de cultuur en de vacatures.

Wat is employer branding?

Waarom zou een ideale kandidaat jouw organisatie kiezen en niet voor een concurrent? Je wil je organisatie beter positioneren in de arbeidsmarkt. Een langetermijnstrategie employer branding helpt om personen die bij jouw organisatie passen te boeien, binden en behouden. Het gaat om het creëren van een eigen identiteit, het vertellen van wat het bedrijf zo bijzonder maakt. Je vertelt het verhaal van jouw organisatie vanuit de werknemer, en niet het voordeel voor jou als ondernemer. Je laat zien hoe de bedrijfscultuur eruit ziet, wat het carrièreperspectief is en waar je in gelooft als bedrijf. Je maakt van je medewerkers je ambassadeurs waardoor ze niet alleen kiezen voor een functie maar ook kiezen voor de organisatie.

DPG-MEDIA-FREQUIN-FOTOGRAFIE2